Το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι! Ξεκινάμε από 12/12 έως και 30/12 την μεγάλη δράση για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη! Διαβάστε περισσότερα 👇 Γίνε και εσύ ο Άγιος Βασίλης και βοήθησε μας να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερα δώρα για να χαμογελάσουν τα παιδιά! Το Public Κοζάνης είναι εδώ για κάθε παιδί και προσφέρει σ αυτήν την τοπική ενέργεια δώρα έως και 300€. Οι Σύλλογοι 👇 θα παραλάβουν τα δώρα που θα συγκεντρωθούν στις 31/12 και τους ευχαριστούμε θερμά που χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκαν να μας βοηθήσουν: 🔸 ΑΡΣΙΣ Κοζάνης 🔸 Ηλιαχτίδα Σύλλογος Γονέων 🔸 Στέγη Παιδιού Κοζάνης "Ο Άγιος Στυλιανός" 🔸 Σύλλογος Γονέων- Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης Ευχαριστούμε επίσης τον Harris Gymnopoulos που κατευθείαν ήθελε να βοηθήσει αφιλοκερδώς με τα καταπληκτικά πλάνα του. Kozanimedia Gr, Δέσποινα Μπεσίρη, FLASH TV ΚΟΖΑΝΗΣ, Litsa Palama οι χορηγοί της προσπάθειας μας που και αυτοι με την σειρά τους θα βοηθήσουν για να μάθει όλη η Κοζάνη την δράση μας. Διότι… τα Χριστούγεννα ανήκουν στα παιδιά!

Δημοσιεύτηκε από Public Κοζάνης στις Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021

Το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι! Ξεκινάμε από 12/12 έως και 30/12 την μεγάλη δράση για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη! Διαβάστε περισσότερα 👇

Γίνε και εσύ ο Άγιος Βασίλης και βοήθησε μας να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερα δώρα για να χαμογελάσουν τα παιδιά!

Το Public Κοζάνης είναι εδώ για κάθε παιδί και προσφέρει σ αυτήν την τοπική ενέργεια δώρα έως και 300€.

Οι Σύλλογοι 👇 θα παραλάβουν τα δώρα που θα συγκεντρωθούν στις 31/12 και τους ευχαριστούμε θερμά που χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκαν να μας βοηθήσουν:

🔸 ΑΡΣΙΣ Κοζάνης

🔸 Ηλιαχτίδα Σύλλογος Γονέων

🔸 Στέγη Παιδιού Κοζάνης “Ο Άγιος Στυλιανός”

🔸 Σύλλογος Γονέων- Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης

Ευχαριστούμε επίσης τον Harris Gymnopoulos που κατευθείαν ήθελε να βοηθήσει αφιλοκερδώς με τα καταπληκτικά πλάνα του.

Kozanimedia Gr, Δέσποινα Μπεσίρη, FLASH TV ΚΟΖΑΝΗΣ, Litsa Palama οι χορηγοί της προσπάθειας μας που και αυτοι με την σειρά τους θα βοηθήσουν για να μάθει όλη η Κοζάνη την δράση μας.

Διότι… τα Χριστούγεννα ανήκουν στα παιδιά!