Τα παιδιά του κέντρου ημέρας «ΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» και οι γονείς του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ν.Κοζάνης συγχαίρουμε τον Στέλιο Ζάμπακα, τους γονείς του Παναγιώτα και Παρμενίωνα και τον Γεώργιο Χανή, τους γονείς του Κωνσταντίνο και Αντιγόνη καθώς και τον προπονητή τους Χαρίλαο Παπαγιάννη για τις επιτυχίες τους στην 14η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση για ΑμεΑ.

Ο Στέλιος απέσπασε ένα χρυσό στα 50 μέτρα ύπτιο, δυο αργυρά στα 100 μέτρα ύπτιο και 100 μέτρα ελεύθερο και δυο χάλκινα στα 200 και 50 μέτρα ελεύθερο.

Ο Γεώργιος πήρε αργυρό στα 50 μέτρα ύπτιο,και δυο χάλκινα στα 100 μέτρα ύπτιο και ελεύθερο.

Τα δυο παιδιά παρουσιάζουν σταθερή ανοδική πορεία με πανελλαδικές και διεθνείς διακρίσεις και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλες τις οικογένειες που έχουν παιδιά διαγνωσμένα στο φάσμα του αυτισμού. Η αγάπη, η αποδοχή, η ενημέρωση, η συνεχής προσπάθεια, η μη εγκατάλειψη των στόχων, η συνεργασία με τους θεραπευτές και τους παιδαγωγούς από την πλευρά των γονέων αποτελούν τους κυριότερους παράγοντες για την πραγματοποίηση επιτυχιών ,όπως αυτές του Στέλιου και του Γεώργιου.Η διαφορετικότητα δεν πρέπει να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στη ζωή μας αλλά πρόκληση .

Ευχόμαστε στα δυο παιδιά πάντα διακρίσεις και καλή τύχη στην ζωή τους!

για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Παρέσσα Τουρλακίδου