Αξιότιμη Κα Δαμιανίδου καθώς και Μέλη της Διοίκησης του μη κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός»

Με την παρούσα επιστολή, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης, σας γνωρίζουμε, ότι αποδεχόμαστε ομόφωνα την ευγενική σας δωρεά 2000 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης, μέσα από το πρόγραμμά σας «Ο Δεσμός προσφέρει ζεστασιά». Εκφράζουμε επίσης τις θερμές ευχαριστίες μας, για την πολύτιμη και ανιδιοτελή συμβολή σας στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου μας.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία με την προσφορά σας αυτή, η οποία αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των αρχών και αξιών που διέπουν τη δράση του Σωματείου σας, βοηθάτε σημαντικά στην κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Κέντρου του Συλλόγου μας και κατ’ επέκταση στη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους.

Η επιστολή αυτή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης έναντι της αξιέπαινης πράξης σας, η οποία αποτελεί πρότυπο και πρέπει να αναδεικνύεται, γι’ αυτό δεσμευόμαστε όπως:

• Δημοσιεύσουμε ευχαριστήριο στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (autismkozani.gr), στην οποία θα προστεθεί το λογότυπό σας στη στήλη με τους χορηγούς

• Δημοσιεύσουμε ευχαριστήριο σε τοπικό έντυπο τύπο.

Τέλος, ευελπιστούμε, η υποδειγματική προσφορά σας προς τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες να συνεχιστεί, γιατί πραγματικά αξίζουν την αγάπη και την στήριξη όλων μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Η Πρόεδρος

Τουρλακίδου Παρέσσα Σ