Με την παρούσα επιστολή, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν.Κοζάνης, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, για την πολύτιμη και ανιδιοτελή συμβολή σας στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου μας, με τη γενναιόδωρη δωρεά σας, 4000 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, με την προσφορά σας αυτή, βοηθάτε σημαντικά στην κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Κέντρου του Συλλόγου μας και κατ’ επέκταση στη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους.

Η επιστολή αυτή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης έναντι της αξιέπαινης πράξης σας, η οποία αποτελεί πρότυπο και πρέπει να αναδεικνύεται, γι’ αυτό δεσμευόμαστε να δημοσιεύσουμε ευχαριστήριο στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας(autismkozani.gr), στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στον τοπικό έντυπο τύπο.

Τέλος, ευελπιστούμε, η υποδειγματική προσφορά σας προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες να συνεχιστεί, γιατί πραγματικά αξίζουν την αγάπη και την στήριξη όλων μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Η Πρόεδρος

Τουρλακίδου Παρέσσα