Ένα ακόμη Χριστουγεννιάτικο Παζάρι τελείωσε αφήνοντάς μας μια γλύκα από τη ζεστασιά των ανθρώπων που ήταν και είναι πάντα κοντά μας και μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ταξίαρχο κ.Καλμανίδη Κοσμά,τον Διευθυντή της ΛΑΦ Κοζάνης κ. Τζαλαζίδη Δημήτριο και όλο το προσωπικό της Λέσχης για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.

Ευχαριστούμε όλο το προσωπικό του Κέντρου μας που βοήθησε στην επιτυχία του μπαζάρ στηρίζοντας τα έργα και τις κατασκευές των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε όλες τις εθελόντριες για τις προσφορές τους. Την Eleonora Gavalidou Εικαστικο Εργαστηρι Δημου Κοζανης και τις μαθήτριες της για τα πολύ όμορφα χειροποίητα κοσμήματα, την Μαρία Σιδηροπούλου για τις χειροποίητες βελούδινες κολοκύθες, την Helen Papadopoulou και την Καρακιτσάκη Κική για τις μαρμελάδες, τα σπαθόλαδα,το τσάι και το δεντρολίβανο. Ευχαριστούμε την αγαπημένη φίλη Areti Kyratsi για τα όμορφα χριστουγεννιάτικα χειροποίητα στολίδια, ξύλινα κουτιά, καδράκια και πολλά άλλα διακοσμητικά, τη φίλη Μάρθα Γιορίκογλου – Τσιόπτσια επίσης για τα όμορφα χειροποίητα διακοσμητικά της, μπουκάλια και κολοκύθες.

Ευχαριστούμε την SophiaFoulidou και την Economou Sofia για τα όμορφα χειροποίητα κοσμήματα και γουράκια, τις φίλες Πουλατσόγλου Αναστασία και Κουτρότσιου Λίτσα για τα χειροποίητα λαστιχάκια μαλλιών και νεσεσέρ.

Ευχαριστούμε επίσης τα Ζαχαροπλαστεία Γιώργος Σιδηρόπουλος για τα κεράσματα της Χριστουγεννιάτικης γιορτής καθώς και τη φίλη Olga Panagiotidou για τα χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια.

Ευχαριστούμε κυρίως όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας δώσατε χαρά και δύναμη με την παρουσία σας.

Σας ευχόμαστε όλους να είστε καλά και να περάσετε Καλές και Χαρούμενες Γιορτές!