Ακόμη μια τεράστια επιτυχία σημειώνει η οικογένεια   του Κολυμβητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ Πτολεμαίος  στη 12η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ στην Πτολεμαΐδα με τους αθλητές ΖΑΜΠΑΚΑ ΑΣΤΕΡΙΟ ,ΛΕΝΤΖΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΖΙΜΠΙΛΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ να  δείχνουν για ακόμη μια φορά το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο και να λαμβάνουν ειδικές τιμητικές διακρίσεις.

Συγκριμένα ο Ζάμπακας Αστέριος πραγματοποιεί Πανελλήνιο Ρεκόρ λαμβάνοντας Χρυσό Μετάλλιο στα 50 Μέτρα Ύπτιο , ενώ ταυτόχρονα κατακτά την πρώτη θέση λαμβάνοντας και πάλι Χρυσό Μετάλλιο στα 100 Μέτρα Ελεύθερο. Οι Επιτυχίες του συνεχίζονται κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το Αργυρό Μετάλλιο στα 100  και τα 200 Μέτρα Ελεύθερο.

Ο Λέντζης Στέφανος κηρύσσετε Αργυρός κατακτώντας επιτυχώς τη δεύτερη θέση στα 50 Μέτρα Ύπτιο και ακολουθεί ο Χανής Γεώργιος που διακρίνεται στην Τρίτη θέση και βραβεύεται με δυο Χάλκινα Μετάλλια στα 50 Μέτρα Ύπτιο και 100 Μέτρα Ελεύθερο αντίστοιχα.

Τέλος την τέταρτη  θέση λαμβάνει στα 50 Μέτρα Ύπτιο ο Ζιμπιλίδης Ραφαήλ.

Οι προπονητές των παιδιών που με τη αμέριστη στήριξη τους προώθησαν τα παιδιά σε ανώτερο αγωνιστικό επίπεδο είναι για τον Ζάμπακα Αστέριο ο κ.Παπαγιάννης Χαρίλαος, για τον Λέντζη Στέφανο και τον Ζιμπιλίδη Ραφαήλ η κ.Χαραχλέ Ιωάννα και τέλος για τον Χανή Γεώργιο ο κ.Παλιανόπουλος Νικόλαος.

Οι εξαιρετικές κούρσες και οι αγωνιστικές επιδόσεις των παιδιών είναι άξιες συγχαρητηρίων θεωρώντας ότι θα επακολουθήσουν και άλλα κατορθώματα στα οποία θα ξεχωρίσουν και στις επόμενες διοργανώσεις που έρχονται!